Nos coordonnées
francais  Français
espagnol  Espanol
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Anzahl der Antworten: 941



261 - TITEL : WALDEN (Hilary).
AUTOR :
2056
Veröffentlicht in :
Cuisine Vivante. The international encyclopedia of New Cuisine.
Kommentar :
petit in-4, 352 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Dishes preparated by Jean-Louis Polet, photograpy by David Burch
Format :
London, Ward Lock, 1985;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



262 - TITEL : CARLUCCIO (Antonio).
AUTOR :
2057
Veröffentlicht in :
An invitation to Italian Cooking.
Kommentar :
in-4, 223 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. First english edition
Format :
London, Pavilion, 1986;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



263 - TITEL : DARROW (George M.).
AUTOR :
2058
Veröffentlicht in :
The Strawberry, History, Breeding and Physiology.
Kommentar :
in-8, frontispice, 447 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette.
Format :
London, Holt, Rinehart & Winston, 1966;
Preis :
25
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



264 - TITEL : KRANZ (Peter & Nancy).
AUTOR :
2059
Veröffentlicht in :
The sauce cook book.
Kommentar :
in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Long dedication signed by the authors
Format :
New York, Stay and Day, 1966;
Preis :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



265 - TITEL : DIAT (Louis).
AUTOR :
2060
Veröffentlicht in :
Sauces, French & Famous.
Kommentar :
in-8, 156 pp., 2 ff., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. Louis Diat was chef of the Ritz - New York
Format :
London, Hammond, 1964;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



266 - TITEL : FEDDEN (Romilly).
AUTOR :
2061
Veröffentlicht in :
Food and other frailties.
Kommentar :
in-8, 145 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. "Best described as a gentle ramble through parts of rural France together with a few recipes. Delightfully illustrated by the author" (Janet Clarke)
Format :
London, Seeley Service & co, 1948;
Preis :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



267 - TITEL : BLANCH (Lesley).
AUTOR :
2062
Veröffentlicht in :
From Wilder Shores. The tables of my travels.
Kommentar :
in-8, 6 ff., 179 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket
Format :
London, John Murray, 1989;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



268 - TITEL : GOURMAND INTERNATIONAL.
AUTOR :
2065
Veröffentlicht in :
Gourmand Yearbook 2007.
Kommentar :
in-4, 230 pp., nombreuses illustrations, broché. Ouvrage de références des livres de cuisine de l'année. (Bibliographie). Articles sur la Chine et la cuisine chinoise, la Foire de francfort, les livres anciens de cuisine de la Fondation B.IN.G., la télévision culinaire et les livres de cuisine, les couvertures de livres de cuisine, des livres sur le vin, etc... Bel et utile ouvrage
Format :
Madrid, Gourmand, 2006;
Preis :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



269 - TITEL : JEFFS (Jullian).
AUTOR :
2066
Veröffentlicht in :
Little dictionary of Drink.
Kommentar :
in-8, 144 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Pelham Books, 1973;
Preis :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



270 - TITEL : ROOTES (Nicholas).
AUTOR :
2068
Veröffentlicht in :
The Drinker's Companion.
Kommentar :
petit in-4, 96 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Victor Gollancz, 1987;
Preis :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Eine neue Forschung machen