Livres sur 'France'Anzahl der Antworten: 3
1 - TITEL : WALDEN (Hilary). AUTOR : 2056 Veröffentlicht in : Cuisine Vivante. The international encyclopedia of New Cuisine. Kommentar : petit in-4, 352 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Dishes preparated by Jean-Louis Polet, photograpy by David Burch Format : London, Ward Lock, 1985; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
2 - TITEL : KRANZ (Peter & Nancy). AUTOR : 2059 Veröffentlicht in : The sauce cook book. Kommentar : in-8, 192 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Long dedication signed by the authors Format : New York, Stay and Day, 1966; Preis : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
3 - TITEL : FEDDEN (Romilly). AUTOR : 2061 Veröffentlicht in : Food and other frailties. Kommentar : in-8, 145 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding with dust jacket. "Best described as a gentle ramble through parts of rural France together with a few recipes. Delightfully illustrated by the author" (Janet Clarke) Format : London, Seeley Service & co, 1948; Preis : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
Eine neue Forschung machen