Livres sur 'Gastronomie'Nombre de réponse(s): 941
91 - TITRE : ESCOFFIER (A.). AUTEUR : 1105 Publié à : The Complete Guide to the Art of Modern Culinary. Commentaire : grand in-8, xxvi-646 pp., reliure éditeur, jaquette. Most chefs and cooks would acknowledge Escoffier as the "master" and this book gives a wonderful collection of classic dishes explained in careful detail. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Heinemann, 1986; Prix : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
92 - TITRE : RAY (Cyril). AUTEUR : 1111 Publié à : Vintage Tales; an anthology of wine and other intoxications. Commentaire : grand in-8, 368 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. Verse & prose tributes to the drink that St. Paul claimed, "makes glad the heart of men". Included are Margery Allingham, John le Carre, Somerset Maugham, R.L. Stevenson & many other Format : London, Century Publishing, 1984; Prix : 25€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
93 - TITRE : OLIVER (Raymond). AUTEUR : 1114 Publié à : The French at table. Translated from the French by Claude Durrell. Commentaire : petit in-4, 335 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket. First English edition, a wonderful book well illustrated and much historical information, illustrated social history of food in France. Ex-libris Anton Mosimann Format : London, The Wine and Food Society/Michael Joseph, 1967; Prix : 35€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
94 - TITRE : JOHNSTON & DUIJKER. AUTEUR : 1115 Publié à : The Wine Atlas of France and Traveller's guide to the Vineyards. Commentaire : in-4, 280 pp., nombreuses illustrations, reliure éditeur, jaquette (original cloth binding in dust jacket). Format : London, Michael Beazley, 1988; Prix : 20€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
95 - TITRE : SIMON (André L.). AUTEUR : 1117 Publié à : The "Wines of the World". Pocket Library. Champagne - Port - Sherry - South Africa - Claret - Sauternes - Burgundy - Hocks & Moselles. Commentaire : 8 volumes in-12, 15 pp. chacun, cartonnage éditeur, étui décoré. (petites usures à l'étui). Collection of 8 titles all in first editions and in O-Wrappers in slipcase. Good condition. Written by various authors while Andre Simon was the editior of the series as well as author of some of the titles. (Gabler G37500) Format : London, The Wine and Food Society, 1949-1950; Prix : 70€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
96 - TITRE : BOXER (Arabella). AUTEUR : 1118 Publié à : Garden cookbook. Commentaire : in-4, 343 pp., reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Weidenfeld and Nicolson, 1974; Prix : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
97 - TITRE : BODE (Charles). AUTEUR : 1121 Publié à : Wines of Italy. Illustrated by David Williams. Commentaire : in-8, 135 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, Peter Owen, 1956; Prix : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
98 - TITRE : SUZANNE (Alfred). AUTEUR : 1127 Publié à : A book of salads. The art of salad dressing. Revised and augmented by C. Hermann Senn. Commentaire : in-12, 99 pp., cartonnage éditeur. Original green cloth binding. (Bitting 453) Format : London, The Food and Cookery Publishing Agency, s.d.; Prix : 30€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
99 - TITRE : SALIS (Mme. de). AUTEUR : 1129 Publié à : Savouries à la mode. Seventh edition. Commentaire : in-12, 55 pp., reliure éditeur. (exemplaire défraichi). Original cloth binding, faded Format : London, Longmans-Green and Co, 1887; Prix : 15€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
100 - TITRE : RODEN (Claudia). AUTEUR : 1130 Publié à : Mediterraneab cookery. Commentaire : in-4, 224 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket Format : London, BBC, 1987; Prix : 10€ Disponible - Librairie MILLESCAMPS |
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