Nos coordonnées
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'Gastronomie'
Nombre de réponse(s): 941



611 - TITRE :
AUTEUR :
622
Publié à :
A Catechism concerning Cheeses with a Glossary of Cheeses and Cheese Dishes.
Commentaire :

Format :
London, Wine and Food Society, 1936;
Prix :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



612 - TITRE : YOUNGER (William).
AUTEUR :
623
Publié à :
Gods, Men, and Wine.
Commentaire :
petit in-4, 526 pages with numerous illustrations plus colour plates., Cloth; corners slightly bumped; an excellent copy with the slightly chipped and torn dustwrapper. "A splendid humanistic study of wine through the ages, from before Sumer down to the end of the Victorian era"
Format :
London, The Wine and Food Society/ Michael Joseph, 1966;
Prix :
35
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



613 - TITRE : RAFFAEL (Michael).
AUTEUR :
624
Publié à :
Provence. Twelve Journeys with a Gastronome.
Commentaire :

Format :
London, George Philip, 1990;
Prix :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



614 - TITRE : TRUSLER (John).
AUTEUR :
6244
Publié à :
The Art of Carving excerpted from The Honours of the Table (1788).
Commentaire :

Format :
Cambridge, University Press, 1932;
Prix :
45
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



615 - TITRE : ASHER (Gerald).
AUTEUR :
6246
Publié à :
On Wine. With an introduction by Elisabeth David.
Commentaire :

Format :
London, Jill Norman & Hobhouse, 1983;
Prix :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



616 - TITRE : FRANCINE.
AUTEUR :
625
Publié à :
Vogue. French Cookery by Francine edited by Mary Reynolds, drawnings by David Gentleman.
Commentaire :
in-4, 160 pp., reliure editeur, jaquette . Original cloth binding in dust jacket
Format :
Glasgow & London, Collins with The Conde Nast Publications, 1976;
Prix :
15
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



617 - TITRE : WILLAN (Anne).
AUTEUR :
626
Publié à :
The Observer. French Cookery School, by Anne Willan of La Varenne - Paris. With An Anthology of French Cooking and Kitchen Terms compiled by Jane Grigson.
Commentaire :
in-4, 305 pp., nombreuses illustrations, reliure editeur, jaquette. Original cloth binding in dust jacket
Format :
London, Macdonald, 1980;
Prix :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



618 - TITRE : SPENCER (Colin).
AUTEUR :
627
Publié à :
Cordon Vert : 52 Vegetarian Gourmet Dinner Party Menus.
Commentaire :

Format :
Wellingborough, Thorsons Publishing, 1985;
Prix :
10
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



619 - TITRE : SAULNIER (Louis).
AUTEUR :
628
Publié à :
Le Repertoire de la Cuisine. Translated from the Original French Edition by E.Brunet.
Commentaire :

Format :
London, Leon Jaeggi & Sons Ltd,, 1982;
Prix :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



620 - TITRE : BLANC (Georges).
AUTEUR :
6285
Publié à :
The Natural Cuisine of Georges Blanc. Photography by Christopher Baker.
Commentaire :

Format :
London, Webb & Bower, 1987;
Prix :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Faire une nouvelle recherche