Nos coordonnées
allemand  Deutsch
espagnol  Espanol
anglais  English
italien  Italiano
Livres sur 'France'
Nombre de réponse(s): 3



1 - TITRE : Food and other frailties
AUTEUR :
FEDDEN (Romilly)
Publié à :
London, Seeley Service & co, 1948;
Commentaire :
Original cloth binding with dust jacket. "Best described as a gentle ramble through parts of rural France together with a few recipes. Delightfully illustrated by the author" (Janet Clarke)
Format :
in-8.145 pp., illustrations hors-texte, reliure éditeur, jaquette
Prix :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



2 - TITRE : The sauce cook book
AUTEUR :
KRANZ (Peter & Nancy)
Publié à :
New York, Stay and Day, 1966;
Commentaire :
Original cloth binding in dust jacket. Long dedication signed by the authors
Format :
in-8.192 pp., reliure éditeur, jaquette
Prix :
30
Disponible - Librairie MILLESCAMPS



3 - TITRE : Cuisine Vivante. The international encyclopedia of New Cuisine
AUTEUR :
WALDEN (Hilary)
Publié à :
London, Ward Lock, 1985;
Commentaire :
Original cloth binding in dust jacket. Dishes preparated by Jean-Louis Polet, photograpy by David Burch
Format :
petit in-4.352 pp., illustrations, reliure éditeur, jaquette
Prix :
20
Disponible - Librairie MILLESCAMPS

 

Faire une nouvelle recherche